Tel.:
China bouw zelfklevend dichtingsproduct fabrikant
Shanghai Siway Curtain Material Co., Ltd.

Levert het Gordijn Materieel Co. van Shanghai Siway, Ltd altijd de beste producten, de beste dienst en de beste reputatie, en wij zijn bereid uw meest vertrouwde op partner op lange termijn te zijn. 

Thuis

Shanghai Siway Curtain Material Co., Ltd. Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Shanghai Siway Curtain Material Co., Ltd. certificaten
China Shanghai Siway Curtain Material Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
De producten werden op tijd verscheept. En wij testten de steekproeven vooraf, is het kwaliteit is zeer goed. Wij gebruiken het met succes voor gordijngevel. De verkoper is ongelooflijk uitblinkt in het maken van de goede dienst en beroeps.

—— David

Wij testten dit product voor weinig maanden. Het is kwaliteit is zeer goed. Wij gebruiken het met succes voor het opzetten van spiegels en geschilderd glas. De leverancier is zeer nuttig en professioneel.

—— Mariusz Pajak

De verkoper was ongelooflijk uitblinkt in het maken van de goede dienst. De producten werden op tijd verscheept, was de mededeling vlot en de mensen waren vriendschappelijk.

—— Erezbaron

 • lopende band

  Het bedrijf heeft 12, belangrijke de automatiseringsproductielijn van China. Met een fabrieksgebied meer dan 220.000 vierkante meters, is Siway één van de grootste fabrikant van het siliconedichtingsproduct in China, de jaarlijkse productiecapaciteit van 20000 ton.


  Siway vervaardigt een volledige lijn van één deel en siliconedichtingsproducten in twee delen met inbegrip van, silicone structureel sealeant, het siliconedichtingsproduct van het weerondoordringbaar maken, brand-zichverzet tegen dichtingsproduct, en siliconedichtingsproduct voor venster enz.

  Shanghai Siway Curtain Material Co., Ltd. fabriek productielijn 0

 • OEM / ODM

  Wij kunnen OEM aanbieden:

  Embleem, pakket, kartonsontwerp

  Shanghai Siway Curtain Material Co., Ltd. fabriek productielijn 0

   

 • R & D

  De algemene ontwikkelingsstrategie van het bedrijf het bedrijf hangt eerst de bedrijfsfilosofie van „hard, ondernemend, pragmatisch streven, klant, en het creëren van waarde aan“, en verblijft door „wetenschappelijk en de technologische innovaties streven naar doorbraken, breiden de markt uit en streven naar ontwikkeling, werven talenten aan om sterkte te verhogen, en versterken beheer om voordelen tot stand te brengen.“ Het beleid, door ononderbroken implementatie van people-oriented, innovatieve ontwikkeling en andere strategieën, integreren diverse middelen, voorzien klanten van uitstekende systeemoplossingen en de kwaliteitsdiensten, realiseren ruim de transformatie van regionale merken aan dominante merken, en bevorderen de duurzame groei van ondernemingen.

  Shanghai Siway Curtain Material Co., Ltd. fabriek productielijn 0

Contactgegevens
Shanghai Siway Curtain Material Co., Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Summer

Tel.: +8615655501735

Fax: 86-21-67891180

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Shanghai Siway Curtain Material Co., Ltd.
Nr 668 Xinzhuan-Road, Xinqiao-Stad, Songjiang-District, Shanghai, China.
Tel.:86--15655501735
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit bouw zelfklevend dichtingsproduct Leverancier. © 2020 - 2021 constructionadhesivesealant.com. All Rights Reserved.